Avís Legal

Condicions d’ús | Política de Privacitat | Política de Cookies | Política de compres, enviament i devolucions


Sobre aquest Avís Legal

El present avís legal regula l’ús d’aquest lloc web (en endavant, “la Web”), del qual és titular Iorana. En aquesta pàgina es troba tota la informació sobre els termes i condicions legals que definiran la relació entre els usuaris de la Web (en endavant, “l’Usuari” o “els Usuaris”) i Iorana. Com a Usuari, és important que estigui a al corrent d’aquests termes i condicions legals.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, sobre Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, Iorana l’informa que les seves dades identificatives són les següents: (i) Denominació social: Neus Julià Guivernau ; (ii) Domicili social: Carrer del Diluvi, 10, Local; (iii) Telèfon: 932.171.775; i (iv) Correu electrònic a efectes de comunicació: info@ioranabcn.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els Usuaris i Iorana es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de correu postal o qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment.


Condicions d’accés i utilització d’aquest lloc web

La navegació per la Web atribueix la condició d’Usuari de la mateixa i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que pot patir modificacions a causa de novetats legislatives o jurisprudencials, així com de noves pràctiques de la indústria.

La Web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït, no obstant, Iorana condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts a la Web al previ ompliment del corresponent formulari.

Tots els continguts de la Web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia i programari, així com el seu disseny i codi font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a Iorana i/o als seus col·laboradors, sense que es puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web.

L’Usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a Iorana i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’Usuari s’obliga a fer un ús correcte de la Web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic i les disposicions del present Avís Legal. L’usuari respondrà davant Iorana o davant de tercers, de qualsevol dany o perjudicis que pogués causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.


Política de privacitat

Les dades personals que els Usuaris facilitin voluntàriament a Iorana, a través dels diferents formularis de la Web, seran incorporades a un fitxer (en endavant, el “Fitxer”) titularitat de Iorana, amb domicili al Carrer del Diluvi 10, Local, 08012, Barcelona, ​​que compleix amb les mesures de seguretat exigides. La finalitat del Fitxer és la prestació i administració del servei contractat o sol·licitat.

En aquells casos on per realitzar una sol·licitud sigui necessari omplir un formulari i enviar les corresponents dades, la realització de la mateixa implicarà necessàriament que l’Usuari ha estat informat i ha atorgat expressament la seva acceptació de la política de privacitat. L’enviament de les dades introduïdes en els formularis serà possible únicament si es marca el corresponent checkbox d’acceptació de la política de privacitat.

Iorana mai vendrà, o cedirà de cap manera, cap tipus d’informació personal a tercers.

En el tractament de les dades personals dels Usuaris s’aplicaran els següents principis legals de protecció de dades: (i) Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre es requerirà del consentiment de l’Usuari per al tractament de les seves dades personals per a una o més finalitats específiques de les que l’Usuari serà informat prèviament amb absoluta transparència; (ii) Principi de minimització de dades: només es sol·licitaran als Usuaris aquelles dades estrictament necessàries en relació amb la finalitat per a la qual es requereixen; (iii) Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps de l’estrictament necessari per a la finalitat del tractament; i (iv) Principi d’integritat i confidencialitat: les dades dels Usuaris seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi la confidencialitat. Es prenen totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

Iorana assumeix el compromís de processar la informació dels Usuaris amb plenes garanties i complint amb les següents lleis nacionals i europees que regulen la recollida i ús de les dades de caràcter personal: (i) El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu y del Consell del 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de las persones físiques) que és la normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals en els diferents països de la UE; (ii) La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que han d’assumir les persones responsables d’un lloc web a l’hora de gestionar aquesta informació; y (iii) La LSSI-CE (Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques a través de mitjans electrònics.

Es demanaran als Usuaris dades personals quan: (i) l’Usuari es posi en contacte amb Iorana a través del formulari de contacte, cas en el qual es demanarà a l’Usuari el seu nom i adreça de correu electrònic; i/o (ii) l’Usuari compri un o més productes, cas en el qual es demanarà a l’Usuari el seu nom i cognoms, adreça postal, telèfon i correu electrònic, així com les dades de la targeta de crèdit o dèbit si es realitza el pagament mitjançant la passarel·la de pagament Stripe o les dades del compte de PayPal de l’Usuari si es realitza el pagament mitjançant aquesta passarel·la de pagament.

No es recullen dades de caràcter personal mitjançant Cookies. És possible consultar en qualsevol moment la Política de Cookies per ampliar informació sobre l’ús que es fa amb les Cookies i sobre com configurar-les.

Moltes de les eines que es fan servir per gestionar les dades personals són serveis oferts per tercers, sota les seves corresponents condicions de privacitat. La prestació d’aquests serveis són estrictament necessaris per al desenvolupament i manteniment de la web, i es detallen a continuació: (i) Siteground Spain, S.L. (Hosting); (Ii) Automattic Inc (plugin WooCommerce per comerç electrònic); (Iv) Stripe (passarel·la de pagament); i (v) PayPal (passarel·la de pagament).

La Web conté enllaços a altres webs ofertes per tercers que no estan sota el control de Iorana. En seguir un enllaç i facilitar informació al lloc web d’un tercer, l’Usuari ha de ser conscient que Iorana no és responsable de les dades ofertes a aquest tercer, la política de privacitat del qual pot ser diferent a la de Iorana.

Iorana cancel·larà o rectificarà les dades quan resultin inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries per a la seva finalitat, de conformitat amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

La legislació vigent en matèria de protecció de dades reconeix una sèrie de drets a les ciutadanes i els ciutadans sobre la seva pròpia informació personal, els anomenats drets ARCO: drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals. En aquest web es respecten rigorosament aquests drets i l’Usuari podrà exercitar-los sempre que vulgui.

L’exercici d’aquests drets és personal i ha de ser, per tant, exercit directament per l’interessat/da davant cadascuna de les persones responsables i/o titulars dels corresponents fitxers de dades personals. Això vol dir que qualsevol Usuari que hagi facilitat les seves dades a Iorana en algun moment, pot dirigir-se a Iorana i sol·licitar informació sobre les dades emmagatzemades i sobre la seva obtenció (dret d’accés). Pot sol·licitar, així mateix, la rectificació de les mateixes, oposar-se a que siguin tractades o cancel·lar totes les seves dades personals contingudes en el Fitxer.

Iorana adopta els nivells de seguretat corresponents requerits per la citada Llei Orgànica 15/1999 i per altres normatives aplicables. No obstant això, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis derivats d’alteracions que tercers puguin causar en els sistemes informàtics, documents electrònics o el mateix Fitxer de dades personals.


Política de Cookies

En compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic l’informem que la Web, com la majoria dels llocs web a Internet, fa servir Cookies per millorar i optimitzar l’experiència de l’usuari. A continuació trobareu informació detallada sobre què són les Cookies, quina tipologia de Cookies utilitza la Web i com canviar la configuració de les Cookies.

Aquesta política de Cookies pot canviar, i per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi a aquest lloc web amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre com i per què fem servir s’usen les Cookies.

Què són les Cookies? Les Cookies són petits fitxers de dades que s’utilitzen per emmagatzemar la informació que genera la teva activitat a la Web. S’emmagatzemen en el teu dispositiu quan la Web es carrega en el teu navegador. Aquestes Cookies permeten que la Web funcioni adequadament, la fan més segura, milloren l’experiència d’usuari i permeten analitzar quins aspectes de la Web requereixen d’una millora.

Quin tipus de Cookies utilitza la Web? S’ utilitzen únicament Cookies essencials per al correcte funcionament de la Web. Aquestes Cookies, pròpies o de tercers, no emmagatzemen cap tipus d’informació personal. Són, per exemple, Cookies que permeten afegir productes al carro de la compra i fer el pagament de forma segura. En compliment del que estableix l’article 22.2 de la LSSI es detallen a continuació les Cookies que poden instal·lar-se habitualment durant la navegació per aquest lloc web:

CookieDescription
cookielawinfo-checkbox-non-necessarycookie tècnica i estrictament necessària que conté el valor de si s'han acceptat l'ús de cookies no necessàries. Caduca als 30 minutos.
viewed_cookie_policycookie tècnica i estrictament necessària que conté el valor de si s'ha llegit la política de cookies y de privacitat. Caduca en 1 any des de la última actualització.

Com es poden configurar les Cookies? Els diferents navegadors ofereixen a l’Usuari diferents mètodes per bloquejar o esborrar les Cookies utilitzades per la Web. Per saber com configurar les Cookies en el vostre navegador, visiteu el lloc web www.allaboutcookies.org. Algunes funcionalitats d’aquest lloc web podrien no funcionar si es bloquegen o s’eliminen les Cookies.


Política de compres, enviaments i devolucions

Iorana ofereix als usuaris la possibilitat de realitzar la compra d’un o més productes a través de la botiga online disponible a la Web (en endavant, la “Shop Online”). Els productes adquirits a través de la Shop Online poden ser recollits a la botiga física de Iorana (en endavant, “Iorana Store”) – situada al Carrer del Diluvi, 10, Local, 08012, Barcelona – o enviats a l’adreça postal que l’Usuari indiqui en el formulari de confirmació de la compra.

Condicions econòmiques. Tots els productes oferts a la Shop Online porten associat el preu final del producte. Els preus dels productes es mostren sempre en euros i inclouen l’IVA, així com qualsevol altre impost que fos d’aplicació, essent els vigents i legalment aplicables en aquest moment. De la mateixa manera, els preus mostrats no inclouen les possibles despeses d’enviament aplicables en cas que l’Usuari seleccioni la modalitat d’enviament a domicili, essent aquests identificats de forma independent abans de confirmar-se la compra. Iorana es reserva el dret de modificar els preus en qualsevol moment sense necessitat de previ avís. No obstant, s’aplicaran els preus indicats a la Shop Online en el moment de la realització de la comanda corresponent.

Formes de pagament. Tots els mitjans de pagament disposats per part de Iorana estan subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de les entitats emissores del mitjà de pagament (emissors de targeta i/o emissors de comptes de pagament), però si l’entitat no autoritzés el pagament, no es podrà continuar amb el procediment de compra iniciat, quedant automàticament cancel·lada la comanda i entenent no realitzada la compravenda del producte o productes sol·licitats. Per dur a terme el pagament s’utilitza la passarel·la de pagament Redsys. Totes les dades proporcionades a Iorana a aquests efectes són degudament xifrades per garantir la màxima seguretat i confidencialitat de les mateixes.

Recollida a Iorana Store. Un cop realitzada una comanda per a la seva recollida a Iorana Store, l’Usuari podrà passar-la a retirar a partir del dia laborable següent a la realització de la compra, sempre dins de l’horari comercial de Iorana Store. L’Usuari s’haurà d’identificar amb el DNI o passaport originals i mostrar el justificant de compra remesa per correu electrònic. En el cas que la persona que retiri la comanda (en endavant, la “Persona Autoritzada”) no sigui la persona que la va realitzar (en endavant, el “Client”), la Persona Autoritzada haurà de mostrar el justificant de compra remesa per correu electrònic , una autorització signada i emplenada pel Client que contingui les dades del Client i de la Persona Autoritzada, una fotocòpia del DNI o passaport del Client, i el DNI o passaport originals de la Persona Autoritzada.

Enviament a adreça postal. En cas de sol·licitud d’entrega de la comanda a l’adreça postal introduïda per l’usuari en el formulari de confirmació de la compra (en endavant, la “Direcció d’Entrega”), els enviaments es faran efectius entre un i dos dies laborables després de fer-se efectiu el pagament. L’entrega es realitzarà, en general, en un termini d’entre dos i sis dies laborables (Espanya i altres països de la UE) o en un termini d’entre set i onze dies laborables (països fora de la UE) després de fer-se efectiu el pagament, excepte per causa de força major. Si hi ha un error a la Direcció d’Entrega o si per qualsevol altra raó no es pot realitzar l’entrega i la comanda ens és retornada per l’empresa de missatgeria, l’Usuari s’haurà de fer càrrec de les despeses del nou enviament.

Dret de desistiment (Devolucions). L’Usuari té reconegut el dret de desistiment de la compra efectuada a través de la Shop Online, i per tant, si no queda satisfet, podrà tornar el producte o els productes adquirits en un termini màxim de deu (10) dies laborables després de fer-se efectiu el pagament. La devolució es pot fer directament a Iorana Store o mitjançant un servei de missatgeria. Queden exclosos del dret de desistiment els següents productes: (i) productes d’higiene personal, (ii) productes de cosmètica i (iii) productes personalitzats. En exercir el seu dret de desistiment sobre un o més dels productes adquirits, l’Usuari rebrà un Val de Compra per l’import corresponent, excloent els costos de l’enviament original, mitjançant correu electrònic. Iorana no realitza devolucions monetàries en efectiu ni mitjançant PayPal, Stripe, transferència bancària, xec ni cap altre tipus de mètode de pagament o d’intercanvi econòmic.

Devolució a Iorana Store. L’Usuari podrà retornar els productes adquirits a la Shop Online directament a Iorana Store en un termini de deu (10) dies laborables després de fer-se efectiu el pagament.

Devolució mitjançant servei de missatgeria. L’Usuari podrà retornar els productes adquirits a la Shop Online mitjançant un servei de missatgeria, en un termini de deu (10) dies laborables després de fer-se efectiu el pagament, realitzant l’enviament a l’adreça de Iorana Store: Carrer de l’Diluvi, 10, Local , 08012, Barcelona. Els costos de la devolució del producte o els productes seran a càrrec de l’Usuari. Iorana no es responsabilitza per danys, pèrdues o robatoris produïts en el transcurs de la devolució.

Canvis en aquesta política. Aquesta Política de Compres, Enviaments i Devolucions podrà ser modificada en qualsevol moment, atenent a l’evolució de la Web i als continguts que s’hi ofereixen.